14.06.2012

EasyWay mobile 1.7 – нові міста та нова функціональність

 Сьогодні ми з гордістю сповіщаємо, що нова версія мобільного додатку EasyWay mobile на базі Android доступна для завантаження. Окрім двох нових міст: Луцька та Євпаторії - першого міста нашого сервісу у Криму, та єдиного міста півострова, що має трамвайні колії, ми презентуємо два суттєві нововведення: Закладки та Кешування маршрутів. Вони покликані оптимізувати використання трафіка, а також додати зручності у користуванні додатком.

Закладки

Запровадження механізму закладок дозволяє уникнути використання карти для вибору початкової та кінцевої точок маршруту. Це суттєво прискорює швидкість роботи з додатком, адже поки що карта – це найбільш «повільний» елемент, особливо при роботі через мобільний Інтернет.

 

Закладки поділено на 3 групи

  • Останні – історія пошуку, в цей перелік заносяться результати кожного визначення адреси (geocoding).
  • Мої – будь-яку адресу можна персоналізувати, надавши їй зручну назву. Наприклад: Дім, Робота, Кохана або Спортзал. Саме ця назва буде використовуватись додатком надалі.
  • Загальні – завантажуються безпосередньо з сервера. В цей перелік ми помістили «стратегічні» місця кожного міста: Центр, Аеропорт, Авто та ЗД вокзали. Відтепер найбільш вживані місця завжди під рукою!

Очистити Останні закладки можна за допомогою функції Очистити історію на екрані Налаштування, Мої закладки можна видалили або редагувати тільки уручну, Загальні закладки змінити неможливо.

Кешування маршрутів

Відтепер будь-яка інформація на екрані Маршрути зберігається в локальній копії незалежно від кількості сесій роботи з додатком. Завантаживши перелік маршрутів один раз, в подальшому Ви будете отримувати лише поточні зміни.

Використання подібного механізму скорочує Інтернет трафік на 90%.

Повний перелік нововведень:

  • [+] Закладки
  • [+] Кешування маршрутів
  • [+] Нові міста: Луцьк та Євпаторія
  • [*] При першому старті додаток пропонує обрати поточне місто
  • [*] Зміна поточного міста доступна на будь-якому екрані по кліку на назві міста на верхній панелі
  • [*] Кількість варіантів маршрутів зменшено до 15

Кожному, хто вже спробував EasyWay mobile, буде поновлено 5 денний trial.

Переконайтесь, що наш сервіс - це саме те, про що Ви давно мріяли!

 

 




comments powered by Disqus
Blog