29.12.2017

GPS-дані Дніпропетровська та області

Протягом останніх років ми робили декілька спроб запустити GPS-дані громадського транспорту Дніпропетровська, але через певні бюрократичні причини всі вони закінчувались невдачею. Якщо коротко, то “владі міста було нецікаво...”

Проте, цього року наша чергова спроба закінчилась успішно! І вдвічі приємно, що це стосується не лише міських, а також і приміських маршрутів, адже побороти бюрократію нам активно допомагають керівництво Дніпропетровської обласної державної адміністрації та представники ініціативи “Громадський контроль”.

На даний момент ми отрумуємо дані по 111 міських та 192 приміських маршрутах, що прямують до Дніпродзержинську, Кривого Рогу, Новомосковська, Нікополя тощо.

До речі, у Дніпродзержинську EasyWay залучили до GPS-диспетчеризації громадського транспорту міста, що була офіціно запущена 24 грудня 2015р.

Таким чином, Дніпропетровська область стала першою в Україні у комплексному підході до GPS-диспетчеризації не лише міських, а і приміських маршрутів громадського транспорту.

Зараз багато говорять про реформи та покращення життя пересічних громадян, але мало де роблять це так спокійно, послідовно та професійно як у Дніпропетровську.

Висловлюємо подяку:

  • Денису Селіну, Артему Романюкову та іншим представникам ініціативи “Громадський контроль”,
  • Юрію Голіку, раднику голови ДОДА,
  • керівництву ТзОВ “Міський диспетчерський центр”, TзОВ “Телематика-Дніпро”, ТзОВ "Диспетчер-Сіті".

P.S. Весь масив GPS-даних вже проходить перевірку для розміщення на Google Maps.

P.P.S. Вітання Львову.

 




comments powered by Disqus
Блог