17.02.2017

Новини про GPS дані Львова

На середину лютого 2014 ситуація наступна: 4 перевізники («Фіакр-Львів», «Успіх БМ», «АТП №1» та «Міра і К») надали по одному маршруту. «АТП 14630», на жаль, жодної ініціативи не проявило, даних від них немає.

Ми звернулись до кожного з перевізників із проханням надати доступ до більшої кількості своїх маршрутів. Першим, хто відгукнувся, став власник «Міра і К», п. Іван Велійка. Він не лише дав згоду на відображення всіх доступних маршрутів (на сьогодні це 11, 25 та 33), а також підтримав ідею щодо трансляції даних безпосередньо до компанії Google, у чому ми технічно можемо допомогти.

«АТП №1» обіцяє додатково надати дані по 16 маршруту, з «Фіакр-Львів» та «Успіх БМ» ведемо діалог.

Щодо електротранспорту зазначимо, що компанія «СофтСерв», яка обладнала та підтримує GPS у електротранспорті міста, готова до співпраці лише на словах, попри постійні обіцянки надати доступ до даних, суттєвого руху немає.

Сподіваємось, що згодом ситуація поступово виправлятиметься, та перевізники міста відійдуть від термінології «нехай спочатку інші відкриють всі свої маршрути, а потім вже і ми», хтось має зробити перший крок назустріч.

Повний перелік маршрутів із GPS на сьогодні: , 11, 13, 25, 33, 53.

Окрема подяка керівництву «Міра і К» за прогресивний погляд на речі.




comments powered by Disqus
Блог