18.12.2014

Статичні карти

Під час наповнення даних статичні карти руху громадського транспорту стали для нас одним з основних джерел інформації щодо уточнення місцезнаходження зупинок. Ми вдячні авторам, які вклали чимало зусиль у їх створення, це кропітка робота, що потребує досконального знання транспортної схеми міста.

Головна проблема подібних карт полягає в нерегулярному оновленні, поширена практика - оновлювати карти раз на декілька років. А зміни в русі транспорту, як ми всі знаємо, відбуваються значно частіше.

Враховуючи, що на сьогоднішний день EasyWay має в електронному вигляді найточнішу інформацію щодо руху транспорту багатьох міст України та близького зарубіжжя та маючи щире бажання посприяти у розповсюдженні інформації щодо актуальних схем руху транспорту, ми створили механізм автоматичної генерації статичних карт у вигляді малюнку.


Рух тролейбусу в центральній частині Тернополя

Повний архів карт знаходиться за адресою: http://static-maps.easyway.info та регулярно оновлюється. Ми вітаємо вільне поширення карт у некомерційних цілях.

Адміністрація знаних в транспортних колах інтернет-ресурсів transphoto.ru та busphoto.ru, а також редактори українського сегменту Wikipedia підтримали ініціативу, відтепер на регулярній основі статичні карти будуть оновлюватись на сторінках цих ресурсів.

На даний момент гарно виходять карти для окремих типів транспорту, продовжуємо роботу покращенням якості повних карт міста.

Висловлюємо подяку Олександру Павленко за роботу над створенням механізму генерації карт.

 




comments powered by Disqus
Блог